Malinese schoonheidsidealen

Ook interessant...

6 reacties

 1. Caroline schreef:

  Wat een onsamenhangende aaneenschakeling van subjectieve impressies en interpretaties. Kan er een redacteur aan zo’n stuk te pas komen voordat het gepubliceerd wordt?

  • de schrijver schreef:

   Dag Caroline, impressies en daardoor interpretaties zijn altijd subjectief. Ik moet je er wel bij zeggen dat het eerst door een Nederlandse antropologe die Mali goed kent er naar gekeken heeft. Dus….. Graag zou ik hierover willen discussiëren om te begrijpen wat je echt vindt en bedoelt. Ook dat is subjectief!

 2. Dutigi schreef:

  Eens met Caroline. D’r zit kop noch staart aan. En een reactie als “impressies en daardoor interpretaties zijn altijd subjectief” geeft slechts blijk van handigheid / slimmigheid in woordspelletjes, maar doet niets af aan de constatering dat het een onsamenhangende brei zonder duidelijke conclusie en die neer-blubbert bij “Armoede is een straf van Allah”, “corruptie is een westerse uitvinding” en “daarmee hebben ze een punt”.
  Het enige ‘nut’ dat valt te bespeuren is dat het wederom een aanleiding is geweest voor de auteur om zijn zogenaamde ‘integratie’ en ‘kennis’ van de Malinese samenleving te etaleren. Maar volgens mij gaan die niet dieper dan het laagje mascara waarover wordt gesproken.

  • schrijver schreef:

   Dutigi mag ik weten wie je bent kan kan ik een echte discussie met je beginnen. Als je fundamentele kritiek hebt strijdt dan met open vizier.

 3. Dutigi schreef:

  Waarom moet iedereen die uw warrige en vooringenomen stukjes niet kunnen pruimen zich melden zodat er ‘gediscussieerd’ kan worden?

  • schrijver schreef:

   Dutiki, melden kan ook niet want iemand die het alleen maar over “warrig” en “vooringenomen stukjes” heeft en ook nog ondertekent met afzender “piet.snot@hotmail.com” dat niet eens bestaat kan deze warrige en vooringenomen stukjes beter niet lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *