Trump neemt maatregelen tegen Mauritanië wegens gedwongen arbeid

Ook interessant...

1 reactie

  1. Bernard Cremer schreef:

    En in het huidige Nederland fulmineert een kleine groep, heel marginaal op 17 miljoen inwoners, met heel veel mediale aandacht, tegen het “zwart zijn” van een figuur die bij het sinterklaasfeest hoort.. Die is zwart, zo hoorden wij als kind vroeger – bij mij 1960 -1970 – omdat hij “door de schoorsteen kwam..” Ha , ha dacht ik later, mooi bedacht.
    Nooit heb ik daarbij echter aan het slavernij verleden van Nederland en omringende landen gedacht. Ja, de enige Afrikaan in onze klas ( H.B.S. ) zat warempel naast mij en .. verdiende er in zijn laatste schooljaar een zakcentje bij, door enkele dagen “Zwarte Piet” te spelen…
    En, natuurlijk hoort men nu in NL, niemand van de Zwarte Piet boycot beweging over de feiten in dit artikel, noch over slavernij in Qatar, gevangene Jesiden van het Islamisch Kalifaat, IS; noch over jonge Afrikanen in een voetbal internaat, die al voor hun 18de aan de Engelse club Manchester City worden verkocht en in Europa steeds weer worden doorverkocht. Daarbij verdient de clubeigenaar, een Arabische Sheikh steeds weer. Dat is ook mensenhandel, hoewel de voetballer wel zelf ook basisgeld verdient, maar niet de volle winst kan afromen … Bron: ZDF Monitor TV programma.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *