Voormalig stervoetballer George Weah nieuwe president van Liberia

Ook interessant...

3 reacties

 1. aart van der heide schreef:

  Natuurlijk weer een artikel van kwaliteit maar dit keer niet alleen gebaseerd op feiten alleen. Ook Fred begint eigen meningen en interpretaties met feiten te vermengen. Iets waartegen hij altijd fel heeft geageerd. Wat mij wel duidelijk wordt – helaas niet genoemd – dat democratische verkiezingen onder deze omstandigheden slecht duidelijk maken dat het een groot toneel is. Neokoloniale krachten en machten bepalen normaal altijd wie er mag winnen. Rutte en Macron zijn daar voorbeelden van. Fred schrijf daar ook eens over want je bent vaker in de werkkamer van de minister van BuZa geweest dan ik. Gelukkig kan ik zeggen nog nooit en daarmee maak ik me onafhankelijker. Trouwens een mooi artikel Fred.

 2. Beste Aart,

  Dank je voor je positieve commentaar. Een kort weerwoord: geruchten zijn ook feiten, en als ik vragen stel over feiten betekent het niet dat ik deze op eigen wijze interpreteer!
  Ik wens je het allerbeste toe voor 2018 en voeg daar graag de wens aan toe dat ik hoop dat je in het nieuw jaar een positievere kijk op de mensen ontwikkelt, bestuurders in het algemeen – zonder je kritische houding te verliezen – en dat ‘Afrika’ in het algemeen en diverse Afrikaanse landen in het bijzonder je aanleiding zullen geven ons met positieve verhalen te verrijken en aangenaam bezig te houden.
  Hartelijke groeten,
  Fred

 3. Beste Aart,

  Dank je voor je positieve commentaar. Een kort weerwoord: geruchten zijn ook feiten, en als ik vragen stel over feiten betekent het niet dat ik deze op eigen wijze interpreteer!
  Ik wens je het allerbeste toe voor 2018 en voeg daar graag de wens aan toe dat ik hoop dat je in het nieuw jaar een positievere kijk op de mensen ontwikkelt, bestuurders in het algemeen – zonder je kritische houding te verliezen – en dat ‘Afrika’ in het algemeen en diverse Afrikaanse landen in het bijzonder je aanleiding zullen geven ons met positieve verhalen te verrijken en aangenaam bezig te houden.
  Hartelijke groeten,
  Fred

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *