Reisvaccinaties Egypte

In diverse steden in Nederland.

Inentingen voor een reis naar Egypte


Niet heel lang geleden gingen er grote groepen Nederlanders op vakantie in de omgeving van de Egyptische badplaats Hurghada. Dankzij het fijne klimaat,  de mooie zee, het lekkere eten en bovenal betaalbare prijzen geboren veel Nederlanders van een heerlijke en bovenal onbezorgde vakantie.  Maar zoals alle vakantiebestemmingen is ook Egypte hard getroffen door de uitbraak van het coronavirus. Het massatoerisme uit landen als Nederland, Duitsland, Verenigd Koninkrijk en Rusland bestaat niet meer en de grote hamvraag is wanneer het reizen naar Egypte weer kan worden opgestart. Veel zal hierbij afhangen van de effectiviteit van de diverse corona vaccins. Naast corona vaccins (of op PCR testen in de regio Groningen en PCR testen in Rotterdam met reisverklaring) zullen reizigers naar Egypte ook gewoon aandacht moeten blijven schenken aan andere reisvaccins. Op deze pagina vind je meer informatie over inentingen voor een reis naar Egypte.

Reisvaccinaties Egypte

Voor je reis naar de Egypte kan het zijn dat je een of meerdere van de onderstaande inentingen nodig hebt: zoals bijvoorbeeld Gele Koorts. Ben je op zoek naar een locatie waar je je reisvaccinaties voor Egypte kunt halen in Groningen? Of zoek je een reisvaccinatie locatie in Rotterdam of in andere steden in Nederland. Wil je meer informatie hierover? Klik dan op onderstaande link.

Groepsreizen naar Egypte

Een leuke manier om de cultuur en eeuwenoude historie te leren kennen van het mysterieuze Egypte is door een culture groepsrondreis te maken door het land. Hierbij maak je deel uit van een groep gelijkgestemde reizigers die net als jij kennis willen maken met de cultuur. Wil je meer informatie over aanbieders van groepsreizen door Egypte, klik dan op onderstaande groene button.

VITAMINE V
TIJD VOOR JEZELF
NIEUWE ENERGIE