Vaccinaties voor Kenia

In diverse steden in Nederland: van Gele Koorts tot DTP, van Hepatitis A tot Hepatitis B, van BMR tot Rabiës.

Inentingen voor een reis naar Kenia


Het is een prachtig land om te bezoeken met een indrukwekkende flora en fauna. Het grote aantal wilde dieren dat er leeft in combinatie met de geweldige stranden van bijvoorbeeld Mombasa maken het land tot en belangrijke toeristische trekpleister. Maar Corona heeft het land langzaam rood en oranje gekleurd (bekijk hier het reisadvies van de Nederlandse overheid).  Maar dat is niet de enige reden. Zo kampt het land ook met terroristische aanslagen die ook gericht zijn op de toeristische sector.  Nu het coronavirus langzaam maar zeker lijkt te worden ingedamd door de komst van meerdere effectieve vaccins is de verwachting dat de toeristische sector en dus ook die van Kenia weer flink zal opleven. Hou bij het plannen van een reis wel rekening met het feit dat het corona-vaccin mogelijkerwijs niet het enige reis-vaccin is waarmee je jezelf dient in te laten enten, of dat een geldig PCR reiscertificaat volstaat (kijk bijvoorbeeld op PCR testen rond Amersfoort en PCR test in Leiden met reisverklaring). Je kunt je ook voor veel andere reisziekten laten vaccineren in jouw eigen omgeving. Kijk bijvoorbeeld op reisvaccinaties regio Arnhem en reisvaccinaties regio Alkmaar. Kijk op deze pagina voor meer informatie over vaccinaties voor een reis naar Kenia.

Reisvaccinaties Kenia

Voor je reis naar Kenia kan het zijn dat je een of meerdere van de onderstaande inentingen nodig hebt: Gele Koorts tot DTP, van Hepatitis A tot Hepatitis B, van BMR tot Rabiës . Wil je meer informatie hierover? Klik dan op onderstaande link.

Groepsreizen naar Kenia

Het imposante Kenia beschikt over een geweldige natuur en cultuur en is daarom een populaire bestemming voor een groepsvakantie.  Via onderstaande button krijg je een overzicht van alle aanbieders van groepsreizen naar Kenia.

VITAMINE V
TIJD VOOR JEZELF
NIEUWE ENERGIE