Vaccinaties voor Marokko

In diverse steden in Nederland: van Buiktyfus tot DTP, van Hepatitis A tot Hepatitis B, van BMR tot Rabiës.

Inentingen voor een reis naar Marokko


Op het moment van schrijven staat het reisadvies van de Nederlandse overheid voor Marokko op oranje, wat zoveel betekent als alleen reizen in geval dit noodzakelijk is. Dit reisadvies heeft natuurlijk alles te maken met de snelle opkomst van het coronavirus. Een klein deel van Marokko staat zelfs op rood, wat te maken heeft met een aanslag op 2 toeristen in 2018 vlakbij de berg Toubkal. De verwachting is dat het reisverkeer naar Marokko ook weer zal normaliseren dankzij de komst van diverse effectieve corona vaccins. Het schitterende land is immers een populaire vakantiebestemming voor individuele vakanties (zoals 50 plus single vakanties) maar ook incentive reizen en groepsreizen in Noord-Afrika. Het kan zijn dat er voor een reis naar Marokko dient te worden beschikt over een PCR reisverklaring en/of een antistoffen test certificaat. Hiervoor kan het beste altijd een kijkje worden genomen op de website van de Nederlandse overheid m.b.t. een reisadvies voor Marokko. Behalve een geldig PCR reiscertificaat (kijk bijvoorbeeld op PCR test in Delft met reisverklaring of PCR testen Roosendaal met reisverklaring) of een corona-vaccinatie is het natuurlijk ook van groot belang om ook te denken aan andere inentingen die mogelijk verstandig zijn om te nemen voor een bezoek aan Marokko. Je kunt je ook voor veel andere reisziekten laten vaccineren in jouw eigen omgeving. Kijk bijvoorbeeld op reisvaccinaties regio Zwolle en reisvaccinaties regio Breda. Kijk op deze pagina hieronder voor meer informatie.

Reisvaccinaties Marokko

Voor je reis naar Marokko kan het zijn dat je een of meerdere van de onderstaande inentingen nodig hebt: Buiktyfus tot DTP, van Hepatitis A tot Hepatitis B, van BMR tot Rabiës. Wil je meer informatie hierover? Klik dan op onderstaande link.

Groepsreizen naar Marokko

Marokko is een heel erg veelzijdige bestemming voor een vakantie. Een leuke manier om door Marokko te reizen en daar alles te leren van het mooie land is per groepsreis. Wil je meer informatie over aanbieders van groepsreizen door Marokko, klik dan op onderstaande groene button.

VITAMINE V
TIJD VOOR JEZELF
NIEUWE ENERGIE